(function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Facebook Icon Twitter Icon Intsagram Icon

Some Of Our Recent Work

Eastcourt

This project was a little different to other barns we have worked on as the client didn’t want to covert the barn - just have it restored! This involved a lot of bespoke joinery work - we had to completely strip the roof timbers and build them back up and create ledge and braced doors for each stable section. Each stable section had to have its entrance brickwork rebuilt, we put in an electrical supply, replaced the conservation roof lights and rebuilt the gable elevation stone wall as this had fallen. 

To ensure that the project was cost-effective, and to restore the building in a sympathetic manner, we reused as many of the roof tiles as possible and utilised the stone from the fallen wall. To make up the shortfall, we used reclaimed tiles and stone. 

Finally, we removed the weather vane and had it restored by a metal fabricator, then prepared the area ready for it to be reinstalled.

Testimonials

What Our Customers Think